facebook.com/sinervontalo

prosinervo@gmail.com

Sauniementie 5 Velkua

p. 040 5931 311

Musiikkikerho

15. 09. 16
posted by: Super User
Osumat: 4880

 

MUSIIKKIKERHO SINERVOLLA

 

järj. Pro Sinervo ry

 

Musiikkikerhon ohjaaja musiikkipedagogi Teemu Mastovaara Turusta/ Musiikkikoulu Graziososta toivottaa tervetulleeksi musiikkikerhoon, joka kokoontuu maanantaisin klo 15.30.

 

"Hei kaikki 7 - 18 vuotiaat velkualaiset ja livonsaarelaiset ja muualtakin. - Oletko kiinnostunut musiikista? Pidätkö leikkimisestä? Haluatko sukeltaa taiteiden maailmaan yhdessä ystäviesi kanssa ja oppia soittamaan jotakin soitinta? Jos vastasit yhteenkin näistä kohdista Joo!, niin kannattaa tulla tutustumaan musiikkikerhoon! 

 

Musiikkikerhossa lähestytään musiikkiharrastusta lapsen luovuutta tukemalla esimerkiksi yhdistämällä musiikin kuuntelu piirtämiseen ja leikkimiseen. Kerhossa myös musisoidaan yhdessä, jolloin lapsen sosiaaliset ja sensomotoriset kyvyt kehittyvät. Vuoden aikana tehdään retki musiikkitapahtumaan sekä loppukeväästä esitetään tunneilla harjoiteltuja ohjelmanumeroita. Tavoitteena on luoda musiikista elämänkestoinen harrastus, joka innostaa ja tuo sisältöä elämään."

 

-- AVI-virasto tukee kerhoa valtionavustuksella, se on kaikille 7-18 vuotiaille avoin eikä osallistumismaksua peritä. Kerho alkaa aina Pro Sinervon järjestämällä välipalalla. 

 

MUSKARI KESKIVIIKKOAAMUISIN ALKAEN 23.9. 

 

MUSKARI aloittaa ke 23.9. klo 9.30 Sinervolla, jatkossa kerran viikossa. Muskarin kustantaa Pro Sinervo ry. Muskari ei saa AVI-viraston valtiontukea.

 

-Tule tutustumaan alle kouluikäisen lapsesi kanssa musiikin maailmaan! Muskaritunnilla loruillaan, leikitään laululeikkejä, soitetaan, kuunnellaan, eläydytään, saadaan elämyksiä, rakennetaan vuorovaikutustaitoja ja tuetaan lapsen kehitystä monipuolisin musiikillisin keinoin lapsen ikä ja kehitystaso huomioiden. Tunnin kesto on noin puoli tuntia. Muskarissa on ohjaajana varhaisiän musiikkikasvatukseen ja huilunsoittoon erikoistunut musiikkipedagogi Tanja Haapakoski Musiikkikoulu Graziososta http://www.grazioso.fi/fi

 

PS. Mahdollisuus huilunsoiton yksityisopetukseen muskarin jälkeen, huilupedagogi Tanja ehtii ottamaan yhden huiluoppilaan heti muskarin jälkeen, jos joku kiinnostunut ja aika sopii, niin ota yhteys puh. 045 130 2353 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.